Engels

Ben je op zoek naar een cursus waar kinderen spelenderwijs de Engelse taal leren?

Nederlands

Ben je op zoek naar Nederlandse les voor kinderen?

Frans

Ben je op zoek naar een cursus Frans, waar kinderen zich de taal spelenderwijs eigen kunnen maken?

Taalcursus Engels voor kinderen

“In kleine groepjes leren we spelenderwijs te luisteren, spreken en schrijven in de nieuwe taal.”

Basisschool groep 4 t/m 8: Het schooljaar wordt in 2 delen gesplitst. De eerste lessencyclus van 19 lessen start op 6 september 2021. Vanaf  14 februari 2022 begint de 2e lessencyclus, die loopt tot aan de zomervakantie. Tussentijds instromen is mogelijk in overleg.

Indeling en groepsgrootte: De groepen worden ingedeeld naar leeftijd en voorkennis van de te leren vreemde taal, maximaal 4 kinderen per groepje.

NB: Mogelijkheden voor privéles zijn op te vragen.

Basisschool groep 1 t/m 3: Deze lessen worden privé aangeboden, alleen of per duo, samen met een broer of zus, vriendje, of vriendinnetje, kan dus.

Ze worden ingepland per 10 lessen en kunnen op ieder moment in het schooljaar van start gaan.

Lesmethode Engels

  • We starten met de methode Our Discovery Island, wat een leerlijn is van 6 delen. De boeken zijn geheel in het Engels geschreven. De stripfiguren beleven avonturen op verschillende eilanden. Dit wordt aangevuld met eigen spelletjes, liedjes en opdrachten.

Taalcursus Nederlands voor kinderen

tekst

Taalcursus Frans voor kinderen

Lesmethode Frans

De methode ‘Zoom’ van uitgeverij Editions Maison des Langues (EMDL) sluit goed aan bij de leefwereld van de verschillende leeftijdsgroepen.

  • De kinderen van GROEP 1 en 2 en 3 moeten nog leren lezen en schrijven in hun eigen taal.
    Voor deze groep gebruik ik eigen materiaal, waarbij de aandacht ligt bij het leren spreken en begrijpen van de tweede taal d.m.v. plaatjes, spelletjes, liedjes, tekenen, knutselen en meer…
  • Zodra ze kunnen lezen, starten we met de methode Zoom pas à pas. Een methode met tekstboek, werkboek en cd in één, te gebruiken vanaf 7 jaar. Het is een leerlijn bestaande uit 5 opeenvolgende delen.

Heb ik je interesse gewekt en wil jij of jouw kinderen graag de kennis vergroten van de Engelse en/of Franse taal ? Wil je meer weten of heb je nog een vraag ? Neem contact met mij op.