Engels voor Kinderen

Engels voor Kinderen

Lesmethoden Engels

  • De kinderen van GROEP 1 en 2 moeten nog leren lezen en schrijven in hun eigen taal. Voor deze groep gebruik ik daarom eigen materiaal, waarbij het leren spreken en begrijpen van de tweede taal centraal staat. Hiervoor gebruiken we plaatjes, spelletjes, liedjes, tekenen, knutselen en meer…
  • De kinderen van GROEP 3 en 4 beginnen met eigen materiaal. Zodra ze kunnen lezen, starten we met de methode: Our Discovery Island, wat een leerlijn is van 6 delen. De boeken zijn geheel in het Engels geschreven. De stripfiguren beleven avonturen op verschillende eilanden. We starten met Activity book level 1 Tropical Island, aangevuld met eigen materiaal.
  • Vanaf GROEP 5 kan er gestart worden met de methode Our Discovery Island deel 2. Activity book level 2 speelt zich af op Space Island. Met behulp van leuke liedjes, oefeningen, tekeningen maken zij zich de Engelse woordenschat eigen. Ook deze lessen worden aangevuld met eigen spelletjes en opdrachten.
  • De GROEPEN 6, 7 en 8 volgen de leerlijn van Our Discovery Island aan de hand van hun voorkennis van de Engelse taal.

Heb ik je interesse gewekt en wil jij of jouw kinderen graag de kennis vergroten van de Engelse en/of Franse taal ? Wil je meer weten of heb je nog een vraag ? Neem contact met mij op.