Docent en oprichtster

Jolanda Zieltjens
Engels en Frans

Vanuit mijn passie voor vreemde talen ben ik in 2017 gestart met 4Up Taalpraktijk voor Kids. Inmiddels 4Up Taalpraktijk, met aanbod voor iedereen die Engels, Nederlands of Frans wil leren.

Vanaf 2002 ben ik werkzaam als docent Toerisme en Frans op SG De Rooi Pannen in Breda. De combinatie van deze jaren ervaring voor de klas en mijn enthousiasme, gebruik ik om mijn talenkennis over te brengen aan anderen. In het les geven aan zowel kinderen, tieners als volwassenen, kan ik veel creativiteit kwijt. Iedere groep vraagt een andere benadering.

Ik verwelkom je graag aan de Overakkerstraat 254 in Breda !

Docent

Nathalie van den Hoven
Engels en Nederlands

Ik ben moeder van twee dochters en twee (bonus) zonen, werkzaam als docente Engels  en mentor op een VMBO-school.

Ik verzorg (privé)lessen, huiswerkbegeleiding en examentraining Engels en Nederlands aan kinderen, scholieren en volwassenen, vanuit mijn eigen lesruimte aan de Terheijdenseweg.

Mijn lessen probeer ik zo gevarieerd en leuk mogelijk te maken, zodat mijn leerlingen net zo enthousiast worden over het leren van een taal als ik en we samen het beoogde resultaat/ doel kunnen bereiken.

Docent

Pascalle Wijnings
Nederlands

Ik ben 42 jaar, moeder van een zoontje van 2. Mijn lessen vinden plaats in het Ginneken in Breda. Ik heb 10 jaar het vak Nederlands gegeven op het voortgezet onderwijs. Inmiddels ben ik 8 jaar werkzaam als docent Nederlands en Burgerschap op het MBO, SG De Rooi Pannen.

Naast docent Nederlands ben ik ook bevoegd docent Geschiedenis. Voor deze beide vakken is leesvaardigheid heel belangrijk. Omdat een goede leesvaardigheid de basis is van alles, is een goede beheersing van de taal van belang om tot een goed resultaat te kunnen komen voor alle vakken.

Heb jij moeite met Nederlands en kun je extra uitleg gebruiken over de Nederlandse grammatica? Of heb je extra hulp nodig bij het lezen, schrijven van de Nederlandse taal?

Met een cursus bij 4Up Taalpraktijk heb jij het vak Nederlands snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en toetsen.

Met één keer per week één op één bijles, ben je snel weer bijgespijkerd.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen.

Heb ik je interesse gewekt en wil je meer weten over een cursus Engels, Frans of Nederlands ?

Neem dan gerust contact met mij op.