Lees wat anderen van mijn lessen vinden

“Omdat we naar de States gaan verhuizen heeft onze zoon van 5 jaar oud lessen gevolgd bij Jolanda. We zijn er heel erg tevreden over. Ze pakt het op de juiste manier aan voor die leeftijd en we staan versteld van het resultaat. We waren ook blij dat ze zo flexibel inspeelde op onze situatie als het even niet uitkwam met de lokatie of in verband met ziekte. Een effectieve en erg persoonlijke aanpak. Niets dan lof”.

Michael en Elize Breda

“De meiden vonden het echt te gek! Elke keer weer hebben ze met veel enthousiasme deelgenomen aan jouw lessen. De interactieve manier waarop je de kinderen Engels hebt geleerd is een aanrader voor velen. Je bent een topdocent!”

JannekeBavel

Jolanda is een topper. Onze kinderen vonden iedere les een feestje.

Suzanne
Rijen

Binnenkort gaan we met ons gezin naar Luxemburg. Om onze twee kinderen (7 en 8 jaar) kennis te laten maken met de Franse taal hebben ze lessen gevolgd bij Jolanda. Met veel enthousiasme gingen ze naar de lessen. Jolanda geeft op maat en spelenderwijs les, is flexibel en weet de kinderen op een positieve manier te motiveren. We raden 4Up Taalpraktijk zeker aan!!!

Willem en JudithUlvenhout

Het zijn leuke lessen Engels. Meestal werk je eerst in een leuk opdrachtenboek. Daarna doe je een spelletje, in het Engels, of kijken we een grappig filmpje. Ik ging er altijd met veel plezier naar toe.

Carolien (11 jaar)Goirle